pátek 9. prosince 2016

Nabízím možnost zúčastnit se nové soutěže - můžete se zúčastnit sami, individuálně.
Pro ty, co mají rádi vědu a rádi si změří své síly s
 ostatními. :)

Už je to tady!

Veletrh vědy Akademie věd České republiky, Mobilní planetárium, IQ landia Liberec, Techmania Plzeň, Pevnost poznání Olomouc, Alternátor Třebíč spojili síly a připravili soutěž, která tady ještě nebyla.
Některé z Vás, z řad zástupců a pedagogů, jsme o ní již informovali a doufáme, že se na ni těšíte společně se svými žáky stejně jako my!
Zúčastnit se může každý žák Základní školy z jakéhokoliv koutu České republiky, který denně dochází do 1. - 9. třídy základní školy
Soutěž je individuální a věříme, že se zapojí co největší množství žáků.
 Jsou vypsány tři soutěžní kategorie:
·         1. a 2. ročník
·         3. - 5. ročník
·         6. - 9. ročník
Úkoly a úlohy jsou naprosto přizpůsobeny kategoriím tak, aby neexistovalo věkové zvýhodnění v jakékoliv kategorii. Soutěž neobsahuje pouze otázky a úlohy vědomostního rázu, ale i úlohy kreativní, modelářské apod.
Soutěž nám pomůže najít nejzdatnější žáky s předurčením k vědecké kariéře.
Otázky budou zasílány přihlášeným žákům na jimi uvedené emailové adresy, kde jim pomocí interaktivních odkazů bude vysvětlen úkol a jeho zadání. Na otázky budou odpovídat rovněž elektronickou formou.
Základní část soutěže bude probíhat do konce měsíce března. Následně proběhne vyhodnocení základní části a 15 nejlepších řešitelů z každého regionu bude pozváno do regionálních finále, které proběhne v dubnu a květnu. Nejlepší 3 řešitelé z každé kategorie těchto kol budou pozváni do celorepublikového finále, které vyvrcholí na Veletrhu vědy 2017 pořádaném Akademií věd České republiky v Praze.
Přihlašovací formuláře pro Vaše žáky Vám budou odeslány v pondělí 12.12.2016. Spuštění soutěže bude také oficiálně oznámeno v ranním pořadu Dobré ráno v České televizi.


V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na emailové adrese info@sciencegames.cz nebo na telefonním čísle 777 732 561
Mnoho zdaru přeje Tým ScienceGames!